Γιορτάζουν...

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2016

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε κοπή βασιλόπιτας ανά τάξη ,προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Επίσης πραγματοποιήθηκε κοπή  βασιλόπιτας και στους δασκάλους. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Αποκριάτικος χορός 2015

Στις 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο "Μαντάς". Είχε μεγάλη επιτυχία και δόθηκαν ωραία δώρα για τα παιδιά από τη λαχειοφόρο αγορά. Οι μικροί μασκαράδες διασκέδασαν και χόρεψαν ως τελικής πτώσεως.

Και του χρόνου!!!!!!

 

Κόπη βασιλόπιτας 2015

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η  κοπή  βασιλόπιτας για το νέο έτος. Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που για μία ακόμα χρονιά  προσέφερε βασιλόπιτες σε κάθε τμήμα και στον Σύλλογο Διδασκόντων με αντίστοιχα δωράκια για όποιον έβρισκε το τυχερό φλουρί.

Και του χρόνου με υγεία και ευτυχία!!!!

 

 

 

Δράσεις του Συλλόγου Δεκέμβριος 14'

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τον Δεκέμβριο του 2014 πραγματοποίησε τις εξής δράσεις:

-> Έκθεση βιβλίου στις 22 και 23 του μήνα για τους μικρούς αναγνώστες. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανανέωση της σχολικής βιβλιοθήκης και άλλων αναγκών του σχολείου.

Την αφίσα την κατασκεύασαν οι μαθητές του Δ'2 με τη δασκάλα τους κ. Χριστίνα Πασπάλα

-> Κέρασμα των μαθητών με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές στις 23 του μήνα στο προαύλιο του σχολείου.

-> Προσφορά 5 μαγνητοφώνων .

Τους ευχαριστούμε θερμά.

Κέρασμα του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων

Ανήμερα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου , μετά την  πανηγυρική λειτουργία , ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε τον καθιερωμένο καφέ στο Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου.

Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε και του Χρόνου!

 

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΚΑΚΙ

Στα πλαίσια της βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ των μαθητών , της δημιουργικής απασχόλησής τους  την ώρα του διαλείμματος και στο μάθημα της Ευέλικτης Ζώνης , ζητήθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων η κατασκευή ενός επιδαπέδιου - υπαίθριου σκάκι.
Τους ευχαριστούμε θερμά  και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ.Αθανάσιο Βαγενά  για την άμεση ανταπόκρισή τους.

 

 

 

 

Αρχαία ελληνική Μουσική Παράδοση-Λύραυλος

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημ. Σχ. Αρχαίας Κορίνθου σε συνεργασία με το Λύραυλο πραγματοποιούν εκπαιδευτική - διαδραστική παράσταση με θέμα " Αρχαία ελληνική Μουσική Παράδοση" με 40 αρχαιοελληνικά όργανα επί σκηνής.

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/6/2014 και ώρα 8:30 μ.μ. στο θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου (Κολιάτσου 32).

Η παράσταση προσφέρεται δωρεάν για όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Κορίνθου και Αρχαίας Κορίνθου.

Καλή Διασκέδαση!!!

Αποκριατικός Χορός 2014

Ο Συλλογος Γονέων και κηδεμόνων διοργάνωσε έναν αποκριάτικο χορό για τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο κέντρο "Μαντάς".

Η εκδήλωση είχε πολλή επιτυχία. Υπήρχε κλόουν που έφτιαχνε μπαλόνια σε διάφορα σχήματα όπως σκυλάκι , καπέλο , σπαθί , καρδούλα και λουλούδι. Έβαλε τα παιδιά να κάνουν τσουβαλοδρομίες.

Το φαγητό ήταν σερβιρισμένο σε δύο μπουφέδες. Το μενού  περιελάμβανε : πένες , μπιφτέκι , πίτσα , πατάτες φούρνου , κρέας με μανιτάρια και αλμυρές κρέπες. Ήταν νόστιμο.

Τα κορίτσια είχαν ντυθεί : τίγρεις , σπανιόλες , κομάντο , πειρατινές , τσάρλεστον , πριγκίπισσες , εξωγήινοι , κλόουν ,  ζόμπι ...

Τα αγόρια είχαν ντυθεί : πανκ , scream , κομάντο , πειρατές , αστυνόμοι , ήρωες , cowboy ..

Μετά το φαϊ ακολούθησε διαγωνισμός χορού όπου όλοι πήραν το χειροκρότημα του κοινού...!!!

Τα δώρα της λαχειοφόρου ήταν πολλά και πλούσια...

Και του χρόνου!!!!!!!!

Κοπή βασιλόπιτας

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου έφερε βασιλόπιτες για κάθε τμήμα του σχολείου,όπως το συνηθίζει κάθε χρόνο.

Οι μαθητές που πέτυχαν το φλουρί πήραν δώρο ένα βιβλίο.

Στη βασιλόπιτα των δασκάλων το φλουρί έτυχε στη Σοφία Μπουρουτζίδου.

Ευχαριστούμε πολύ!!! Και του χρόνου..!